Home

Som una colla d’amics que ens hem reunit per crear la Societat d’Amics de Marcel Proust, una entitat presidida per l’advocat, economista i escriptor Amadeu Cuito. Els membres fundadors de l’associació, a banda del senyor Cuito, són el psicòleg Jordi Ballabriga, el professor Carles Besa, l’historiador de l’art i professor Daniel Cid, l’advocat i cantant Jordi Cortada, la filòsofa i professora Glòria Farrés, el professor Josep Maria Fulquet, la periodista i traductora Valèria Gaillard, el llibreter de la llibreria Laie de Barcelona Lluís Morral, l’escriptor i traductor Josep Maria Pinto i l’escriptor i traductor Lluís Maria Todó.

5 thoughts on “Qui som?

  • Apreciada Señora Aparicio,
   muchas gracias por su interés por nuestra asociación. En el apartado “Como hacerse socio” encontrará todas las indicaciones. Básicamente tiene que mandar un correo con sus datos a amicsdemarcelproust@gmail.cat y hacer la transferencia al número de cuenta que consta en el web.
   saludos cordiales
   Valèria Gaillard
   Secretària de la SCAMP

  • Benvolgut Sr. Inglés,
   moltes gràcies pel seu interès en la nostra associació. Si vol fer-se membre de la SCAMP només ha de seguir els passos que estan indicats al nostre web. La propera trobada proustiana se celebra dissabte vinent (dia 6 de maig), a Laie, a les 11:30h, per si li ve de gust venir i veure els temes que es tracten.
   Rebi una cordial salutació,
   Valèria Gaillard
   Secretària General de la SCAMP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s