Home

Propera trobada proustiana, el 18 de gener a Laie a les 11:30h.

Concert proustià el 6 de febrer amb el tenor Jordi Cortada i Josep Buforn al piano. Presentarà l’acte el crític musical Jorge de Persia. Lloc: Ateneu Barcelonès a les 19h. Entrada gratuïta.

Tarda proustiana a la llibreria Documenta de Barcelona el 15 de novembre  amb Roser Maestu, que farà una perfomance al voltant d’Un amor de Swann i Estela Ocampo que parlarà del seu llibre Cinco lecciones de amor. L’editora Laura Claravall, de Ed. Subsuelo presentarà la novetat “Proust, Premio Goncourt.” A les 19H.

Recomanem l’exposició de la fotògrafa Berenice Abbott a la Fundació Mapfre de Barcelona. Més informació clicar aquí.

Dijous 29 de novembre 2018: Concert Proustià al Conservatori del Bruc. 20:00h amb Daniel Blanch i Kalina Macuta. Presenta, Joan Casals. En programa: Sonata per a violí i piano de César Franck i Debussy.

 

El director d’orquestra Ernest Martínez Izquierdo parlarà de l’òpera “Only the Sound Remains”, de Kaija Saariaho, acte presentat pel professor Víctor Gómez-Pin. 19 de maig a Laie (11:30h)

 

 

Filmoteca. Proust i el cinema: una relació impossible?

programa aquí http://www.filmoteca.cat/web/programacio/cicles/proust-i-el-cinema-una-relacio-impossible

La fira de llibre independent de Besalú, Liberisliber va dedicar una sessió a parlar de Proust i el cinema amb Albert Serra i Fèlix Fanés. el dia 8 d’octubre a les 18h. Trobareu la gravació a Documents Audiovisuals.

Més informació. https://liberisliber.com/edicio-2017/dialegs/proust-cine-i-literatura/

El volum  Proust a Catalunya. Lectors, crítics, traductors i detractors de la Recherche que publica l’editorial Arcàdia es distribuirà a les llibreries a partir de la darrera setmana de novembre. El llibre recull les ponències de les Jornades Proustianes de celebrades l’estiu passat i  organitzades per la Càtedra Josep Pla de Literatura i Periodisme de la Universitat de Girona.

prout-a-catalunya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s